Читај ми!

Huawei прославио укидање царина на своје носиве уређаје – сатови и слушалице од сада драстично повољнији

У прелепој атмосфери реномираног престоничког хотела и уз присуство многобројних партнера и медија, компанија Huawei је прославила успешно пословање у првој половини године и укидање царина на своје носиве уређаје. Још један од бенефита који овај технолошки гигант доноси својим купцима јесу ниже цене до 43% на паметне сатове и слушалице, у периоду од 10. јула до 15. августа.

Huawei прославио укидање царина на своје носиве уређаје – сатови и слушалице од сада драстично повољнији Huawei прославио укидање царина на своје носиве уређаје – сатови и слушалице од сада драстично повољнији

Како је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије званично представило на свом сајту, споразум о слободној, бесцаринској трговини између Републике Србије и Народне Републике Кине, који је ступио на снагу 1. јула, обухвата око 20.000 производа, а такође доноси велике повластице за све љубитеље Huawei носивих и аудио уређаја.

„Иако смо у 2023. успели да испоручимо више од 150 милиона носивих уређаја широм света, прва половина 2024. се показала као још успешнија за Huawei. Само у првом кварталу 2024. године Huawei је успео да се врати на прво место на кинеском тржишту, испоручивши 11.7 милиона паметних телефона и остваривши 17% тржишног удела уз раст од 70% у односу на исти период претходне године. Такође, захваљујући споразуму потписаном између Владе Србије и Кине, царина на носиве и аудио производе од јула износи 0%, што је огромна корист за српске потрошаче”, рекао је овим поводом Стивен Хуанг, директор пословања за Србију компаније Huawei.

Закон о бесцаринском пословању се у овом случају односи на носиве и аудио уређаје из Huawei понуде, што обухвата врхунске производе који спајају моду и технологију. Компанија Huawei овом приликом даје додатан бенефит својим купцима у Србији, па ће неки од њихових најновијих уређаја овог типа бити на попусту код оператора и у слободној продаји.

Нове цене носивих Huawei геџета

У снижене уређаје спада паметни сат Watch Fit 3 који долази у великом броју варијанти и боја, а одликује га ултра лаган и танак дизајн квадратног кућишта, уз сјајне фитнесс карактеристике и издржљивост. Овај уређај са силиконском наруквицом је снижен чак 26%, те се Huawei Watch Fit 3 сада може купити по цени од 16.999 РСД.

Ту је и паметни сат округлог кућишта, иновативни Watch GT 4, чије софистициране функције праћења здравља и напретка у тренингу корисници могу наћи за око 40% повољнију цену, када су у питању црна и зелена мушка верзија или бела женска верзија са кожном наруквицом. Цене скупљих модела, са наруквицама од издржљивих метала, сада се могу наћи код оператора и у слободној продаји за 10.000 РСД и мање.

Када су у питању аудио уређаји, Huawei се истиче прилагођавањем потребама корисника, а тако су настале и интересантне FreeClip слушалице. Овај бежични пратилац се, поред оригиналне естетике и беспрекорног квалитета, сада истиче и ценом нижом за 21%, те Huawei FreeClip сада коштају 21.999 РСД.

Овим споразумом Huawei производи у Србији коначно добијају цене на истом нивоу као на тржишту ЕУ. Такође, нема сумње да ће овај потез у великој мери онемогућити рад црног тржишта и, уједно, Huawei паметну технологију учинити још доступнијом грађанима Србије.

Huawei ће и убудуће својим корисницима наставити да пружа најбоље могуће искуство, комбинујући врхунске иновације и приступачност, генерални је закључак са овог догађаја.

О компанији Huawe и Consumer BG

Производи и услуге компаније Huawei су доступни у више од 170 држава и користи их трећина светске популације. Четрнаест центара за истраживање и развој је отворено у Сједињеним Америчким Државама, Немачкој, Шведској, Русији, Индији и Кини. Huawei Consumer BG је једна од три пословне јединице фирме Huawei и покрива паметне телефоне, рачунаре и таблете, носиве уређаје и клауд услуге, итд. Глобална мрежа фирме Huawei је изграђена на 30-годишњој стручности у индустрији телекомуникација и посвећена испоруци најновијих технолошких открића клијентима широм света.

За више информација, молимо вас да посетитe: https://consumer.huawei.com/rs/

уторак, 16. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару