Читај ми!

Huawei поново бриљира: Инсталирајте све жељене апликације путем AppGallery

Да ли обожавате да слушате омиљене песме док сте на путу ка послу, листате фотографије својих пријатеља на „Инстаграму“ и хватате најновије модне трендове? Од сада, све апликације доступне су и на Huawei телефонима преко AppGallery продавнице апликација, уз помоћ решења треће стране. Нема више недоумица – Huawei се вратио у великом стилу!

Како преузети апликације путем AppGallery продавнице

На AppGallery продавници апликација од сада је могуће директно преузети жељене апликације као што су WhatsApp, Facebook, Instagram, као и све остале апликације за које је у прошлости био неопходан Gspace или apkpure, захваљујући решењима треће стране.

Када преузимате ове апликације са AppGallery продавнице на новим Huawei телефонима из Pura 70 серије (више информација о овој серији налази се у наставку), нећете наићи на препреке. Током преузимања било које апликације, појавиће се поп-ап прозор који је потребно потврдити како би се инсталирали неопходни плугин додаци. Ови додаци заузимају минималан капацитет батерије и не утичу на перформансе апликација. Након што их одобрите, можете без проблема користити жељену апликацију.

Изаберите опцију "Install" у следећем захтеву, како бисте преузели додатке неопходне за преузимање.

Ако се сусретнете са проблемима приликом коришћења апликација на свом Huawei уређају, потребно је да у подешавањима одете на секцију Apps. Затим у претрагу укуцајте "microg" и пронађите microG Services. Изаберите опцију "Location" и поставите је на "All the time".

Након тога можете наставити да преузимате жељене апликације, без сметњи.

Најпопуларније апликације од сада и на твом Huawei телефону

Љубитељи "Huawei" технологије коначно су дочекали да на својим паметним телефонима могу неометано користити најпопуларније светске, али и домаће апликације. А када се овој новини додају и спектакуларни модели из Pura 70 серије, нема сумње да ће Huawei корисници добити једно незаборавно, посве заокружено корисничко искуство.

Huawei Pura 70 серија – уметничко дело на длану

Нови Huawei модели паметних телефона из Pura 70 серије на свеж начин спајају у једну целину најсавременију камеру, задивљујући дизајн и завидну издржљивост батерије.

Модели Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro и Huawei Pura 70 Ultra са собом доносе многе новитете, пре свега на пољу камере, попут револуционарног система за обраду слика Ultra Speed Snapshot, који однос између фотографије и реалног приказа своди на историјски минимум.

Уз нове, неограничене могућности истраживања на пољу креирања фотографије, Pura 70 серију одликује иновативна естетика, понајвише захваљујући свом Forward Symbol Design-у. Реч је о оличењу модерног, минималистичког и елегантно стилизованог дизајна, који је већ по свом појављивању поставио нове естетске критеријуме.

Уз то, Pura 70 серију одликују и сјајни екрани са живописним визуелним приказима и тачном репликацијом боја који спречавају одсјај на отвореном, уз супериздржљиво Kunlun стакло које повећава отпорност на пад за 100%. А за потпун угођај брине се Dual SuperCharge пуњење, које телефоне из Pura 70 серије пуни за неколико минута, уз батерије које обезбеђују снагу за вишечасовно неометано функционисање, и могућност напајања других уређаја у кратком року, помоћу кабла или чак бежично.

Када се све узме у обзир, "Huawei" је направио хвале вредан повратак. Не само да је на тржиште лансирао три нова модела Pura 70 серије који су својим дизајном и техничким карактеристикама отворили нову страницу у сфери потрошачке електронике, већ је, захваљујући решењу треће стране, корисницима омогућио једноставно коришћење апликација преко AppGallery продавнице. За тако нешто, сложићете се, "Huawei" је заслужио дубок наклон.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије