Читај ми!

Вратила се после 30 година и откупила прабабовину!

Ово је прича о девојчици која је остављена, расла без родитеља, а одгајала је прабака. Као супруга и мајка троје деце враћа се да откупи огњиште на коме је расла и стави таблу Није кућа на продају.

Јака емотивна прича посвећена једној прабаки, тачније нани, дешава се у селу Грабовац крај Трстеника.

Даница је дете коју је мајка добила једва пунолетна. Живот је режирао тако да отац оде на једну страну, мајка за послом на другу, а да она у та тешка времена одраста са прабабом, прадедом и дедом. Од малена памти само борбу своје прабаке да је изведе на прави пут. Прабака је била ту и када се осећала одбачено и усамљено и уплашено и пресрећно. Прабака је била цео њен свет.

Увек опеглана и сређена из прабакине куће носила је књиге у школу. Знао се ред и поредак. Знао са план како да се испуни бакина жеља да уз те књиге и стаса и постане добар човек. Завршила је студије, удала се и добила троје деце и данас живи у Краљеву.

Међутим, после прабабине смрти фамилија је продала имање. То је бреме које наша домаћица није могла да носи. Скоро све животне успомене су се десиле под тим кровом. Прабаба јој је у последње време долазила и у снове. После помоћи рођака из иностранства и дела новца који је сакупила са породицом откупила је прабабину кућу.

Сада им у помоћ прискаче и серијал Моја дедовина и да једном за свагда испред нанине куће стави таблу: Више никада ова кућа није на продају.

 

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи