Професионалци: Иво Андрић - кувар, међународни судија

Завршио је највише школе у области кулинарства. Усавршавао се код најпознатијих мајстора кулинарства у Италији, Француској и Шпанији.

Радио је у најпознатијим београдским ресторанима и хотелима. Био је шеф кухиње у хотелу Хајат. Добитник је више домаћих и међународних награда, међу којима и признања кулинарске федерације Италије за неговање традиције италијанске кухиње.

Међународни је судија за оцењивање квалитета хране и председник Асоцијације шефова кувара Србије.

Аутор емисије: Драган Станојевић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом