Читај ми!

Жикина шареница

Ове недеље у емисији „Жикина шареница" биће речи о храни као туристичкој шанси Србије. О томе причају гости из Туристичке организације Србије - то је била и тема нашег овогодишњег наступа на сајму туризма у Лондону.

Шареница Шареница

Autor:
РТС

Суботом и недељом од 9 до 11 часова, "Шареница" нам доноси нове приче о занимљивим људима и догађајима. Домаћини емисије, новинари Ана Емић и Слободан Шаренац, кажу да је тајна успеха те колажне емисије у томе што гледаоци екипу "Шаренице" доживљавају као део своје породице. [ детаљније ]

Осим тог биће речи и о традицији кулинарства у нас, бројним такозваним бакиним куварима и манифестацијама које се одржавају у част храни.

На посебан начин биће представљена књига „Домаћа кухиња-гастрономско благо Србије".

Како то други раде гледаоци ће видети из репортаже о туристичком умећу у Уједињеним арапским емиратима. Ту је прича о Абу Дабију, Дубајију и туристичким атракцијама у пустињи.

Аутор и водитељ, Жика Николић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом