Знање имање-24.11.2024.

Како да смањимо злоупотребу ресурса које већ имамо, вишак отпада, да се одупремо климатским променама а да повећамо производњу и прераду решење су иновације. На примерима Златибора и Мачве у овој емисији Знања имања говоре:

Мирко Стојановић о три брата из Мачката, који су удружили екологију и економију - од златног земљишта до златног одличја.

Милорад Аћимовић један од њамлађих органских произвођача футошког купуса - школа важи али њива снажи.

Повратник Предраг Кузманић из села Салаш Ноћајски, применио европски модел - од производње до прераде на кућном прагу.

Пчелар аматер, члан Агробизнис инкубатора Предраг Кузмановић - спојио мед и лиофилзовано воће.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом