Сасвим природно: Гастро тура - авантура, други део

У другом делу емисије настављамо пешачење на крпљама. Успон је све већи, али и све чешће су такозване гастро паузе.

Пробали смо домаће пиво, упознали локалне произвођаче сира, лично председник општине нам је служио вино.

Гастро тура није само забавна већ врло поучна прича и пример како повезати активности у природи са локалним произвођачима хране и пића. Ово је туристичка пунуда од које цела заједница има користи, а не само појединац који организује. 

 

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње