Мира Адања Полак: Ексклузивно – Господин са шест звездица – Ален Дикас

Кувар и уметник који је добио шест Мишлинових звездица за квалитет, говори о културолошком и емоционалном доживљају хране.

Ексклузивно о строгости, преданости, креативности, радозналости и поверењу у сараднике и о томе како се долази до квалитета који гарантују његово име и ресторан у Монте Карлу у којем ради.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње