Читај ми!

ФК Партизан: Влаховић остаје у Аталанти, Траоре прекинуо сарадњу са клубом

Млади фудбалер Вања Влаховић нови је играч Аталанте, која је искористила право откупа након шестомесечне позајмице из Партизана. Фудбалер из Малија Хамиду Траоре споразумно је прекинуо сарадњу са Партизаном и од данас је слободан играч.

Фудбалер из Малија Хамиду Траоре споразумно је прекинуо сарадњу са Партизаном и од данас је слободан играч.

Траоре је у Партизан дошао прошлог лета и тада су црно-бели за њега издвојили 700.000 европских новчаница. Траоре је за црно-беле одиграо 25 утакмица, на којима се само једном нашао у улози асистента.

“Након годину дана наступања за ФК Партизан, играч Хамиду Траоре и клуб су се споразумели да прекину сарадњу. ФК Партизан жели играчу Траореу све најбоље у даљем наставку фудбалске каријере.”, наводи се у саопштењу Партизана.

Млади фудбалер Вања Влаховић, који је поникао у Партизану, потписао је уговор са ФК Атлантом на три године, са могућношћу да сарадњу након истека продужи на још две године.

Италијанска Аталанта, чије боје брани млади нападач као позајмљени фудбалер од протекле зиме, одлучила је да активира клаузулу о откупу уговора па ће Влаховић остати у Бергаму наредних пет година.

"Партизан жели да се захвали Вањи на времену проведеном у Партизану и пожели пуно успеха у даљој каријери", објавили су "црно-бели".

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи