Били Ејлиш, наредна велика звезда

Млада и аутентична Американка Били Ејлиш, често најављивана као наредна велика звезда, представила је своје деби ЕП издање "Don't Smile At Me".

Скоро две године након објављивања прве песме Ocean Eyes, 15-годишња Били је свој опус проширила ЕП издањем Don't Smile At Me.

Уз поменуту Ocean Eyes, Били нуди још шест песама које одишу зрелошћу и звуком који је у потпуности формиран и јединствен.

Њен звук и визуелни идентитет су убрзо привукли пажњу Чарлија Икс-Си-Икса и Тов Лоа, али и магазина „Ролинг стоун“ који је похвалио њен „шапутави сопран“.
 
Don't Smile At Me се истиче кохезивном комбинацијом хип-хопа, гранџа и попа. Били тврди да не признаје жанровске границе.

Издање је у Србији доступно преко сервиса Дизер и Гугле плеј.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи