„Шкртице“ вечерас у ДОБ-у

Супергрупа „Шкртице“ одржаће 3. новембра концерт у дворани „Американа“ Дома омладине Београда, где ће представити свој истоимени деби албум, а као предгрупа наступиће састав „Слонз“.

Фронтмен групе Зоран Костић Цане каже да ће „Шкртице“ понудити „људима обиље емоција, много енергије и свирку коју не могу да нађу на сваком кораку“.

Гитаристи Борис Младеновић из бенда „Јарболи“ и Владимир Коларић („Велики презир“), басиста Бошко Мијушковић и бубњар Данило Луковић („Стрејт Мики енд д бојз“) и певач Цане („Партибрејкерс“), окупили су се пре неколико година у нови бенд, који се албумом Шкртице (2016) психоделично, сирово, јако, оштро и са пуно емоција „осврнуо на живот који се дешава око нас и у нама“.

„Дођите у ДОБ да се огрејемо на емоцији и на енергији у овом невремену које влада око нас и у нама. Мало да будемо заједно, да будемо солидарни у своме постојању. Шкртице вас чекају да вам дају обиље смислених порука“, навео је Костић.

Улазница за концерт „Шкртица“ коштају 1.000 динара и могу се купити преко мреже „Евентим“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи