Нови спот „Фетиш бита“ – вампирице су опет у моди!

Београдски састав „Фетиш бит“ објавио је свој први видео-сингл са новог албума „Црно“. У питању је спот за сурф-рок песму „Последња вампирица у граду“.

Главни елементи визуелног утиска не почивају на нарацији, већ на вамп и арт естетици. Стога се гледаоцу не „сервира“ драматуршки разложена прича (заплет, расплет, поука) већ атмосфера мистичног.

Мелодија и текст, ухваћени у готик гаму сноликих кадрова, творе надреални, скоро стриповски језик. Као да је у питању „недоследни римејк“ настао на трагу надреалистичког филма Луиса Буњуела и Салвадора Далија Андалузијски пас - заправо волшебни след неповезивог, проистеклог из ониричких искустава, наводи се у саопштењу.

Као датум премијере пригодно је одабран 31. октобар, односно, Ноћ вештица која само овај пут постаје ноћ Последње вампирице у граду.

Режију и продукцију потписује Милош Рајковић, мајсторска камера и расвета су у рукама Слободана Чулића (годинама радио за Стивена Спилберга), а монтажу Обраду Поповићу (Беомедија).

Сценаристи су Милош Рајковић, Бранислав Анђелковић и Иван Вучковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи