„808 инк“ има нови сингл!

Лондонски реп дуо јединственог звука, „808 инк“, представио је сингл "Flexing (Side A)".

Крајем 2016. године, „808 инк“ су представили актуелно студијско издање Hungry које представља одраз њихове креативне и уметничке слободе, док је сам албум као уметничка целина употпуњен гостовањима музичара као што су Сем Вајз, Калија Бакоси, ЏД Рид и, наравно, Данијел Ог.

До сада су представили чак три албума, и док њихова база oбожавалаца расте из дана у дан.

Минималистичким афробит/хип-хоп инстументалом који краси, сингл Flexing (Side A) оставља пуно простора 808 Чејмберу и Мамблезу да покажу шта знају и могу, а момци су то савршено искористили својим прецизним и мелодичним строфама, као и заразним рефреном.

Сингл Flexing (Side A) је у Србији доступан преко сервиса Дизер и Гугле плеј.

Сјајна комбинација

Од 2013. године, „808 инк“ представља лондонски реп дуо који чине 808 Чејмбер и Мамблез Блек Инк.

Док 808 Чејмбер контролише продукцију и украшава песме вокалом, Мамблез, примарно, предводи дуо сировим и експерименталним техникама реповања.

„808 инк“ верују да, како су сами описали, не постоје правила када су у питању музички жанрови, те да самим тим и не постоје ограничења, што су у више наврата и доказали користећи елементе својствене музичким жанровима као што су реге и психоделични рок.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи