Читај ми!

Важно је

Како сачувати постојеће ресурсе од којих је свакако најважнији човек, затим земљиште а постићи добре приносе који гарантују квалитетан живот као и останак и опстанак на пољопривредном газдинству. На ове и друге теме у емисији Знање имање говоре:

Раде Васковић, прерађивач индустријске конопље из околине Крушеваца - како и зашто смо заборавили ову високо еколошку и корисну биљку.

Породица Новаковић из Ариља, произвођач црвеног злата - како ово воће учинити исплативијим, неопходно је улагање у преаду.

Славица Паванић - од дамаска ружа добија врхунске производе попут етеричног уља, ружене водице до сира.

Љубиша Стевановић, председник Задружног савеза Шумадије и Поморавља - какве задруге нам требају.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Ана Маринковић, Лидија Самарџијевић, Миле Новаковић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом