Знање имање-17.9.2023.

Да би нам село остало и опстало, на пољопривредним газдинствима производња мора да буде заокружена.

Имања би требало да нам буду модерно опремљена: од мехханизације до припреме производње и складиштења. Како користимо ресурсе које имамо и на који начин долазимо до финалног производа у овој емисији Знања имања говоре:

Драгиша Стокић, винар и виноградар из Великог Градишта - зашто је капитал стечен у Италији уложио у производњу вина од домаћих сорти попут “Мораве“ и “Силе"?

Немања Милунов, алас из Рама - како се спаја традиција и туризам у Дунавском бисеру.

Славко и Ђорђе Лазаревић из села Кованлук код Краљева - произвођачи јабука, што не продају то прераде у сокове изузетног квалитете.

Славиша Стојковић из села Мала Река подно Јастрепца - добитник награде млади пољопривредник Србије за најбоље пољопривредно газдинство.

Радомир Марчета из села Мали Београд - како вратити квалитетно ћуреће месо на наше трпезе.

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове