Око магазин-20.3.2024. Пеђа Мијатовић и Саша Ђорђевић у покрету отпора бомбардовању

Поводом 25. годишњице бомбардовања Југославије подсећамо вас како је домовина некада бунтовног социјалисте а онда првог човека НАТО-а Хавијера Солане видела ту драматичну 1999. годину

Моја кућа у Мадриду била је као штаб, а ми смо деловали као покрет отпора. Протестовали смо, иако смо знали да нећемо много променити. Овако је Пеђа Мијатовић, тада највећа звезда Реал Мадрида, објашњавао протесте против бомбардовања испред америчке амбасаде у Мадриду 1999. и тадашње звезде Барселоне: Александар Ђорђевић и Милан Гуровић те 1999, нису само играле кошарку. Поводом 25. годишњице бомбардовања Југославије подсећамо вас како је домовина некада бунтовног социјалисте а онда првог човека НАТО-а Хавијера Солане видела ту драматичну 1999. годину.

Прве три књиге о економији на српском добили смо у 19. веку, Пре националне валуте, пре народне банке па и пре државе. Све три у периоду од 1851. до 1862. написао је Коста Цукић. Ко је био Коста Цукић, која је историјска неправда према њему ових дана исправљена и зашто је оно што је он писао у 19. веку важно и нама у 21. веку?

Уредник емисије: Горислав Папић

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије