Знање имање: Јесен рана

Стигла нам је јесен. Још пуно је посла пред нашим домаћинима. Убирају се плодови не баш берићетне године. Шта нам је чинити у овој емисији Знања имања говоре:

Драган Поповић инжењер сточарства из села Доњи Палачковци код Прњавора - када и како се исплати производња свињског меса.

Са породицом Поповић у селу Доњи Палачковци
Са породицом Поповић у селу Доњи Палачковци

Светлана Стојановић из Кикинде, добитница награде за најмлађег произвођача органске хране "Милена Татар", на сајму у Сопоту.

На сајму здраве хране у Сопоту
На сајму здраве хране у Сопоту

Мира Ковачев, председница Удружења "Стапарска ружа", овогодишњи добитник новоустановљене награде Загорка Стојановић - у част примењене уметнице, ткаље, познате по изради оргиналних шајкача.

Манифестација Милена Татар шоп
Манифестација Милена Татар шоп

Милун Тошић - кувар иноватор из Мрачајеваца у десетој деценији зачинио Купусијаду лонцем од 600 литара и добрим расположењем.

Љиљана М. Петровић на Купусијади у Мрчајевцима
Љиљана М. Петровић на Купусијади у Мрчајевцима

Радомир Љујић сви су знали као директора, био је најбољи менаџер, угошћен код кинеског председника - данас извози шљиву за Грчку и воли што је сељак.

Љиљана М. Петровић са произвођачем купуса
Љиљана М. Петровић са произвођачем купуса

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Ана Маринковић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом