Читај ми!

Фиба представила ЛЕД стаклени под на Светском првенству

Четвртфинална серија на Светском првенству у Мадриду за жене до 19 година почела је на специфичним теренима са ЛЕД стакленим подом који је Фиба публици представила посебном свечаном церемонијом. Ова техничка иновација претвара читав терен у својеврсни огромни екран за видео пројекције и први пут је примењена на званичном Фиба такмичењу.

Употребу Лед стакленог пода свечано је представио и демонстрирао генерални секретар ФИБА Андреас Загклис истакавши велики значај ове иновације.

Ово је историјски дан за ФИБА и за играче овде у Мадриду, који добијају прилику да се такмиче на овој невероватној и иновативној подлози. Са овом успешном глобалном премијером ЛЕД стакленог пода, подржавамо и наша два стратешка приоритета: 'Проширите Фиба породицу' подржавањем и подстицањем иновација у кошарци, и 'Жене у кошарци' увођењем ЛЕД стакленог пода на догађају за жене.“, истакао је Загклис.

Примена Лед стакленог пода је разноврсна, од преноса разноврсних видео материјала, па и снимака из саме игре са терена, до приказивања статистичких података и графикона уживо.

Очекује се да ће нова технологија побољшати интеракцију са љубитељима кошарке а посебно ће користити у маркетингу због побољшане понуд спонзорима за видео представљање.

Историјском тренутку представљања нове технологије присуствовали су и председник ФИБА Хамане Нијанг, ФИБА благајник Инго Вајс, председник ФИБА Европе Хорхе Гарбахоса и председник ФИБА Америке Фабијан Боро.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи