Читај ми!

Остаци од НЛО-а или малезијског авиона МХ370 – мистериозни објекат на аустралијској плажи

Велики мистериозни објекат испливао је средином јула на плажу у Западној Аустралији, око 250 километара северно од Перта, а сада је коначно идентификован.

Око два и по метра висок цилиндар, делом направљен од материјала златне боје, покренуо је теорије да би могао да потиче са несталог путничког авиона МХ370.

Полиција је, међутим, замолила јавност да не извлачи прерано закључке, а појавиле су се гласине и да би могао да буде и остатак неког НЛО-а.

Након двонедељне истраге, аустралијска агенција за истраживање свемира саопштила је да објекат највероватније потиче са возила „полар сателит“ којим је управљала Индијска организација за истраживање свемира.

„Закључили смо да је објекат највероватније објекат из треће фазе лансирања ракете“, навели су аустралијски стручњаци.

Ово је у складу и са мишљењем и њихових европских колега, које су такође рекли да сумњају да предмет потиче са неке лансиране ракете.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 01. септембар 2024.
35° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару