Читај ми!

Бунт рок турнеја 2024, емисија 3 - Малом фестивал, Великоградиштанска гитаријада, ДОБ

У трећој специјалној емисији посвећеној овогодишњој Бунт рок турнеји- водимо вас најпре на север Србије, у место Ором. Смештен у природи, међу њивама Бачке, "Малом фестивал“ већ десет година привлачи бројну публику, како из наше земље тако и из региона.

Јединствен музички програм, обогаћен мађарским фолклором и уметничким радионицама, чини ову манифестацију једном од најимпресивнијих дестинација Бунт рок турнеје.

Фестивал "Великоградиштанска гитаријада“ одржан је осми пут, а у фокусу тима емисије Бунт били су наступи нових бендова и аутора, који би могли да буду следећа велика имена наше рок сцене. Победник великоградиштанске гитаријаде наступиће на Бунт рок фестивалу 2025. Зато пођите са нама до браничевског округа- до места у подножју Карпата и Хомољских планина, где се у моћни плави Дунав улива златоносна река Пек и осетите атмосферу и енергију младалачког рокенрола…

У центру српске престонице, популарни "Зидић“ испред Дома омладине Београда већ је традиционално летња позорница за концерте на отвореном. Прилику да осете чар свирања на Платоу Милана Младеновића, како пред својом публиком тако и пред многобројним пролазницима, имали су победници 8. "Бунт рок фестивала“, бенд Мали Демон.

Новинар и водитељ: Вукашин Јањић

Аутор емисије: Бранка Главоњић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи