Дејан Шошкић и аутоматски стечај

Како динар види могући нови гувернер и како ће 11000 фирми у Србији отићи у стечај, теме су емисије.

У ишчекивању званичне објаве кандидата за новог гувернера Народне банке Србије, гост Ока економије је Дејан Шошкић, незванично најозбиљнији кандидат за наследника Радована Јелашића.

Шта нови гувернер треба да промени у раду централне банке? Колико утицаја политичари и привредници могу да имају на гувернера? Докле је потребно бранити динар у односу на евро? То су нека од питања за Дејана Шошкића, који врши функцију председника Савета Народне банке Србије, а осим тога, предаје пет предмета као ванредни професор Економског факултета у Београду и члан је Економског савета премијера.

Друга тема емисије биће судбина скоро једанаест хиљада предузећа, која су применом новог Закона о стечају, пред гашењем или реорганизацијом. Да ли је могућност покретања аутоматског стечаја добра или лоша вест за привреду и шта се тиме мења, рећи ће нам Лука Андрић, саветник министра економије и један од аутора новог Закона о стечају и Златан Димитрић, вршилац дужности председника Привредног суда у Београду.

Емисију води Весна Дамјанић-Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи