Читај ми!

Гастрономад

Печење за хладне зимске дане

Печено свињско месо традиција је у многим културама хиљадама година уназад. Постоје бројни начини за печење свињског меса, укључујући роштиљ на отвореној ватри, у затвореним роштиљима на ниским температурама, али и укопавањем меса у земљу са ужареним камењем. Зимски период обилује бројним празницима и породичним окупљањима, па је једно од главних питања шта спремити за вечеру.

Ево предлога нашег гастрономада Николе Вучковића - роловани свињски лакс каре, мариниран са пестом од жалфије и уролан у суви свињски врат, а затим динстан у вину са поврћем, па на крају печен у рерни. Послужује се са џемом од црвеног лука и пиреом од целера. Пријатно гледање!

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове