Читај ми!

Узми рачун и победи 2024, други круг

Влада Републике Србије, уз подршку НАЛЕД-а, организује други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2024“ који ће трајати од 11. октобра до 25. новембра 2024. Прво извлачење заказано је за суботу, 26. октобар, уз пренос уживо на првом програму РТС-а у 18 часова.

Укупан наградни фонд овог круга обухвата 10 станова у Београду, укупне вредности од 1,9 милиона евра. У сваком од пет јавних извлачења биће додељено по два стана у Београду. Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имају фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који су регистровани након тога или који нису извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.

И овог пута безготовинска плаћања дуплирају шансу за добитак. Уносом у апликацију, сваки фискални рачун добија јединствени алфанумерички код, а уколико је на налогу забележен безготовински начин плаћања (картицом, инстант и др.), добија се и још један, додатни код. Сви додељени кодови равноправно учествују у јавним извлачењима.

Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна. Апликација је доступна продавницама Google Play, Apple и Huawei, а у наградној игри Узми рачун и победи учествују фискални рачуни са QR кодом добијени за остварене куповине почевши од 1. јануара 2024. године, укључујући и све фискалне рачуне који су већ унети у апликацију.

Водитељ: Слободан Шаренац

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи