Читај ми!

Јутарњи програм

У Кордоби су фудбалери Србије имали најтежи задатак – покушали су да се супротставе шампиону Европе, екипи Шпаније. Очекујемо укључење Александра Стојановића и анализу Ивана Голца и Горана Свилара.

Директно из Грчке, чућемо какве су емоције уочи премијере филма насталог у знак захвалности грчком народу са острва Тинос, за уточиште које су Грци пружили деци из Републике Српске током 1994. године.

Ако Иран не одустане од покушаја да убије Доналда Трампа, Америка ће то сматрати за ратни чин, упозорила је Бела кућа. Хоће ли Трамп постати повод за рат између Ирана и САД? О томе разговарамо с новинарима РТС-а Момиром Турудићем и Јеленом Терзић.

Платформа "ОснаЖене" - прва дигитална платформа женског бизниса у Србији и региону, освојила је националну награду и пласирала се међу 12 пројекта Европске уније за промоцију предузетништва. О томе после пола 8.

О "једнорозима", супер успешним стартаперима са простора бивше Југославије, о томе шта од њих може да се научи и о конференцији Дигиталк говориће нам Владимир Ковач.

У току су припреме за самит Брикса у Русији и овај економско-политички блок земаља у успону најављује ново проширење, могуће је и на Турску. Шта су разлози новог прегруписавања на међународној, посебно евроазијској сцени и какве последице може да има у будућности? После девет о томе говоримо у блоку "Свет у покрету“.

Визуелни идентитет 60. Октобарског салона осмислио је Славимир Стојановић Футро, чувени дизајнер, који је и пре 30 године радио исти посао. Господин Стојановић је гост Јутарњег програма.

После објављених резултата пописа становништва у Црној Гори, проверавамо ко има разлога да буде задовољан и да ли бројање доноси нове поделе? О томе говоре историчар Богдан Живковић и Марко Вешовић, уредник портала Радио телевизије Црне Горе.

Под слоганом "Реч је слободна“ у суботу почиње 67. Међународни београдски сајам књига. После 10 сати сазнаћемо све о Сајму књига.

Пре 85 година основане су студије фармације у Београду. Колико се од тада до данас променила улога фармацеута?

При крају емисије Зејна се представља макси синглом "Нова раса", за који је направила и 10-минутни филм.

уредник Душица Тасић

водитељ Бојана Марковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи