Читај ми!

Јутарњи програм

Да ли ће бити ниже рате за кредите? Какве каматне стопе за готовинске и потрошачке кредите, кредитне картице и минусе можемо да очекујемо у наредном периоду? Шта доносе нови Закони о кредитима?

Одлагање старости подразумева подмлађивање на ћелијском нивоу и многа научна истраживања везана су за ову тему. Како да успоримо старење?

Зашто малолетници бирају да се крију иза лажног профила и да некога малтретирају? О томе разговарам са Емином Бековић, координаторком Националног контакт центра за безбедност деце на интернету.

Јабуке су родиле у Рађевини, проверавамо да ли су добре за слатко?

Све учесталије су телефонске преваре, усмерене посебно на старије особе. Како да се заштитимо? Коме можемо да пријавимо сумњиве позиве? О томе после пола 8.

Отворен је менторски програм Каријера 4.0, који средњошколцима на завршној години омогућава да се повежу са више од 70 стручњака из дигиталних компанија које послују у Србији. О томе како да средњошколци боље разумеју како се теоријско знање примењује у пословном свету говоре нам и ментори и некадашњи ђаци.

Један од најславнијих љубавних парова Холивуда били су Елизабет Тејлор и Ричард Бартон, на данашњи дан су се други пут венчали.

Слободан Јотић, који има мултипла склерозу, пре 10-ак година почео јр да трчи маратоне и ултрамаратоне. Сада је у Кошицама истрчао 50-ти полумаратон. Колико је Слободану трчање помогло у борби са болешћу?

Сутра је концерт сећања на Цунета Гојковића и Мериму Његомир. О томе говоримо после пола 10.

Од кога је Светска антидопинг агенција тражила суспензију Синера? Зашто су различити аршини примењени код Италијана и Румунке Халеп?

Још мало музике, при крају емисије Дадо Топић и Илке из Генерације 5 најављују заједнички концерт.

уредник Душица Тасић

водитељ Бојана Марковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи