Читај ми!

Један добар дан

Филмске премијере, атрактивне изложбе, традиција и обичаји, утакмице Евролиге, савети који се односе на очување нашег менталног здравља и још много занимљивих, значајних иинспиративних тема у "Једном добром дану"

О сусретима са Ивом Андрићем, улози у серији "Нобеловац" и дугогодишњој каријери говори нам легендарна глумица, Бранка Петрић, којој се указала прилика да упозна овог великог писца, док у серији тумачи лик мајке Андрићеве највеће љубави, Милице Бабић.

Џони Деп је најпознатији као глумац и музичар, али од малих ногу се бавио цртањем и сликарством. И критика и публика одушевљени су портретима славних особа које је насликао претходних година. Водимо вас на Џонијеву изложбу која је недавно отворена у Њујорку.

Откривамо детаље премијере новог филма славног редитеља Рајка Грлића "Свему дође крај" у Београду, који је већ освојио публику на филмским фестивалима у Пули и Сарајеву, данас се премијерно приказује у Београду.

Врање је познато по одличним трубачима, романима чувеног књижевника Боре Станковића, веселом врањском чочеку, али и по врањској песми која се нашла на Унесковој листи нематеријалне културне баштине. Са нама је данас чувар традиције, лепе песме и музике тог краја - Чеда Марковић. Такође, у емисији доносимо и дух Италије кроз причу о новим укусима италијанског сладоледа које креира вештачка интелигенција, али и кроз песму коју ће нам певати музички гост, Милан Бујаковић.

О снази воље и мотивације говори најстарији и један од најпознатијих маратонаца у Србији, 90-огодишњи Владимир Влада Стевановић, који и даље тренира и трчи. Уз ову причу доносимо и актуелне спортске теме.

Уредник емисије: Ивана Миленковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи