Читај ми!

Изненађење!

Да ли ће докторка из Шумадије, коју су муж и син изненадили пријавом за Моју дедовину, успети да спасе последњу живу кућу у засеоку својих предака на Власини?

Идемо у рај на земљи изнад Сурдулице на југу Србије. Махала Андрејчеви код Власинског језера. Наша домаћица је докторка Силвана из Баточине надомак Крагујевца, а покушаће да спасе кућу покојне баба Лепе.

Кућу из које су у Крагујевац отишли потомци давних година, али од малена једна унука са браћом сваке године без изостанка боравила је месецима на бабовини и зато се бори да се огњиште никада не угаси. Сваке године овде долази са сином и мужем, борави недељама више пута и чува пламен овог засеока.

Сећа се и детињства и сваког последњег школског звона пред летњи распуст и како из Крагујевца јури ка Власини на летовање са баба Лепом. Од бабине смрти прошло је тачно 30 година. Зато је супруг Драган храбро преломио и пријавио је за наш серијал - без њеног знања и уз подршку сина, јер сви знају колико је Силвана повезана са Власином.

Наш серијал доноси на Власину домаћинима 3 хиљаде евра за материјал, а моба (испомоћ најмилијих) ће имати задатак да за само три дана заврши посао обнове.

Пријавите се за серијал на mojadedovinarts@gmail.com

Комплетном пријавом сматраће се она која садржи историјску причу о дедовини и слике стања куће и окућнице, причу о прецима, причу о породици данас и бројност и састав мобе за сва три дана (колико трају радови). Серијал доноси три хиљаде евра као помоћ да се купи материјал, а домаћин окупља испомоћ најмилијих. Селекција почиње крајем 2024.године.

 

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи