Читај ми!

Чуда су могућа!

Домаћица нове епизоде "Моје дедовине" је Оливера, дефектолог из Аранђеловца. Она помаже деци са аутизмом и сметњама у развоју, а сама је дете за које су после рођења прогнозирали да никада неће проходати и проговорити. Ипак, борци се само једном рађају.

Оља је рођена у порођају који је трајао 17 сати. Лекари су је извадили вакумом, а после 6 месеци јој дијагностификовали церебралну парализу. Нико није веровао да ће мала Оливера проходати и проговорити - само један деда у малом засеоку села Буковик крај Аранђеловца.

Борба да Оливера буде као друга деца трајала је од првог дана. Мама и тата су је водили по болницама, бањама, али деда је свакога дана био њен прави терапеут и свему је научио у најтежим данима.

Иако је знао да попије, а то сведочи цела фамилија, љубав и фокусираност на Ољу од првог дана довела је до тога да уз њега и свакодневно вежбање у башти, имању, дедовини донело је резултате какви се ретко виђају.

Данас је она успешна жена пред којом су нове победе са стотину аутистичних малишана са којима са својим тимом свакодневно ради.

Пријавите се за серијал на mojadedovinarts@gmail.com

Комплетном пријавом сматраће се она која садржи историјску причу о дедовини и слике стања куће и окућнице, причу о прецима, причу о породици данас и бројност и састав мобе за сва три дана (колико трају радови). Серијал доноси три хиљаде евра као помоћ да се купи материјал, а домаћин окупља испомоћ најмилијих. Селекција почиње крајем 2024.године.

 

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи