недеља, 29. сеп 2024, 11:00
Знање и искуство
У свету који се брзо мења најбоље је ослонити се на знање и искуство - једино тада могу доћи резултати, зато на основу свог искуства и знања у овој емисији говоре:
Дарко Јевремовић, директор Института за воћарство у Чачку и стручњак за вирусе - како се определити за најбољу сорту шљиве.
Цане Јовановић из Збалаћа, 30 година у преради воћа и поврћа и познавалац тржишта - зашто волимо зимницу на рате.
Мирослав Поповић, ратар из Сонте о својим искуствима у регенеративној пољопривреди - која су улагања а какви приноси.
Стевица Деђански, председник удружења Винско село - када ће јужнобанатско вино добити ознаку географског порекла.
Горан Вељовић из Добрићева - из свог искуства и знања говори зашто је важна добробит животиња за врхунску производњу.
Уредник: Драгана Попов
Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари