Читај ми!

Јутарњи програм

У недељу 15. септембра на војном аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници, је приказ способности Војске Србије "Застава 2024", поводом прославе празника Дана српског јединства, слободе и национале заставе. О томе после пола 8.

Прошла година је била рекордна, када је у питању спољнотрговинска размена између Србије и Израела, а ове године се очекује још бољи резултат. Гост Јутарњег програма биће Александар Николић, директор Представништва Привредне коморе Србије у Тел Авиву.

Продавнице све теже проналазе раднике. Зашто? Наши гости су Милош Турински из Инфостуда, професор Милибор Саковић, директор Прве економске школе у Београду и Бојан Станић из Привредне коморе Србије.

О значају разговора председника Србије и Израела, о саслушању четворице младића ухапшених и положају Срба на северу Косова и Метохије, о Новаку који први пут игра у Београду као олимпијски шампион, у Темама дана, говори нам социолог Владимир Вулетић.

Какав је осећај када се игра за репрезентацију и то пред домаћом публиком, говориће нам Хамад Међедовић, прошлогодишњи најбољи млади тенисер на планети, односно победник ATP Next Gen турнира у Џеди.

О Инклузијади у Звездарској шуми, али и о томе и шта би ове године могло да се уради за студенте са хендикепом, да би им школовање било лакше, говорићемо после пола 10.

Радош Ђуровић ће нам говорити о страдању миграната на Медитерану, новим рутама миграције и кријумчарењу, или "миграцији испод радара“.

При крају емисије говоримо о пројекту “Немања Мијатовић & Balkan project Orchestra”, који је настао после вишедеценијског рада.

уредник Душица Тасић

водитељ Гордана Стијачић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи