Читај ми!

Један добар дан

У наредној емисији "Један добар дан" очекују вас изузетни гости:

Сандра Перовић, главна уредница Забавног програма, позната филмска критичарка и новинарка, доноси ексклузивне информације са Венецијанског фестивала и открива шта се дешава иза кулиса једног од најпрестижнијих филмских догађаја на свету.

Радио-телевизија Србије је медијски покровитељ седмог Дечјег фестивала на Опленцу, манифестације коју је основала и организује принцеза Љубица Карађорђевић. Овај јединствени догађај, који се одржава 14. и 15. септембра, очекује више од 30.000 посетилаца -породица са децом. Планирано је више од 80 разноврсних активности, све усмерене на оснаживање и слављење правих породичних вредности у природном окружењу, без икаквих дигиталних садржаја.

Ана Ђурић Констракта, једна од највећих музичких звезда са ових простора и наша представница на Песми Евровизије 2022, најавиће свој први велики самостални концерт у Београду. Заједно са бендом Земља Грува, Констракта ће бити једна од првих уметница која ће наступити у обновљеној Плавој дворани Сава Центра, у четвртак, 19. септембра.

Емисију воде Стефан Поповић и Кристина Раденковић

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару