Читај ми!

Јутарњи програм

Да ли ће бити нижих камата на кредите у еврима? Шта ће бити са кредитима у динарима? Како изгледа модел инвестирања у грађевинску индустрију? О томе нам говори наш "потрошачки саветник“, Душан Узелац.

Просечна мартовска нето плата у Србији, према подацима Републичког завода за статистику, износила је скоро 97 хиљада динара. Који послови су најплаћенији? Сушне године су све чешће, како се заштитити од те елементарне непогоде? У Темама дана очекујемо Душана Стојаковића, уредника Економије у Вечерњим новостима.

Са старењем долази до промена људског органзма, тако је и на зубима и деснима. Који су то проблеми и како се могу решити, како да што дуже сачувамо наше зубе, о томе после пола 8.

О љубавима Радета Драинца, градског песника, боема и новинара, у серијалу "Имате ли минут да о љубави причамо цео век“, говори нам наша Лидија.

У оквиру програма "Финансијска писменост" више од хиљаду 500 младих широм земље имало је прилику да учи о прављењу буџета и планирању будућности, банкама, кредитима, предузетништву. Како да научите тинејџере да постану финансијски одговорни? То је наша тема у пола 9.

Какво је тренутно стање у биогас сектору у Србији? Колико постројења имамо и којим темпом се овај сектор развија? Наш гошћа је Лидија Зелић, директорка Удружење Биогас Србија.

Другог јуна на Сребрном језеру је Првенство државе у тријатлону на олимпијској дистанци. Колико је тријатлон популаран и које су највеће трке ове године?

Од 30. маја до 29. јуна у Београду се одржава 19. Београдска интернационална недеља архитектуре, популарна Бина. О програму, изложбама и значају манифестације биће више речи после 10 сати.

Хормонални дисбаланс је здравствени проблем који се све чешће помиње. Како биљке утичу на рад ендокриног система откривамо у нашој редовној рубрици уторком "Тајна биља".

Почело је подношење пријава за учешће на другом Меморијалном такмичењу за најбоље младе композиторе "Андрија Чикић". О томе при крају емисије.

уредник Душица Тасић

водитељ Бојана Марковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи