Јутарњи програм

Данас имамо практичне савете за све који траже посао и одлазе на заказан састанак код послодавца. Како да се понашају? Шта да питају? Или да не питају?

Разговори у Бриселу о одлуци Приштине о забрани коришћења динара на Косову и Метохији, поново су били неуспешни. У Темама дана и о просечној јануарској бруто заради која је у јануару била 132 хиљаде 372 динара, о разоворима са ММФ-ом, и још мало о нуклеарној енергији. Гост је Душан Стојаковић,

Како да заштитимо псе и мачке од крпељске грознице, од уједа зараженог комарца и алергија?

Можда и нисте размишљали да данас посадите једно дрво, рецимо трешњу. Али, после Сањиних мајсторија, вероватно ћете баш то да урадите.

Влада Србије усвојила је Одлуку којом Археолошки институт у Београду стиче статус института од националног значаја. Шта то значи?

Јутарњи програм РТС-а организује телевизијско такмичење средњих стручних школа из под називом Калфа. Сваког уторка емитујемо по једну причу која је добар пример дуалног образовања. Данас се представља Техничка школа из Зајечара

Уочи Светског првенства у кросу, које је следеће суботе у Београду, из Новог Пазара нам се јавља Амела Терзић Љајић

Америчка серија Арк је у Београд довела и британску глумицу Џесику Јеми. Дошла је у Београд на неколико дана и остала више од 2 године. После 9 откриће нам зашто

Волимо и сунчане дане и здраву  кожу на лицу и рукама. Да ли може и једно и друго? Шта каже доктор Александар Адамовић, директор Градског завода за кожне и венеричне болести.

На данашњи дан пре 40 година напустио нас је Бранко Ћопић. Како се Бранка Ћопића сећају у његовом завичају?

Биљке могу да буду одличан лек, али су још боља превентива. Како да уз помоћ биљака ојачамо организам, откривамо у нашој рубрици "Тајна биља".

Последњег дана марта, виолинисткиња Јована Стошић Кромпић имаће концерт на Коларцу. О томе говоримо при крају емисије

Уредник Душица Тасић

Водитељ Бојана Марковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи