Читај ми!

Фудбал - ЛШ: Атлетико Мадрид - Интер, осмина финала

Фудбалери Атлетико Мадрида дочекују Интер из Милана у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона. У првом мечу у Милану било је 1:0 за Интер. Меч се игра на стадиону Метрополитано у Мадриду од 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Стрелац јединог гола за Интер у првом мечу био је Аустријанац Марко Арнаутовић. Интер је актуелни вицешампион Европе и трећепласирани тим прошле сезоне у Серији А. Тренутно су лидери италијанског шампионата са 16 бодова више од другопласираног Милана после 28. кола. Троструки шампион старог континента је у серији од 15 утакмица без пораза, на којима су остварили 14 победа уз један реми.

Интер је заправо у серији од 13 узастопних победа у свим надметањима. У прошлим колу Серије А савладали су Болоњу у гостима са 1:0.

Са друге стране, Атлетико Мадрид је у изузетно лошој серији резултата. На последњих пет сусрета у свим такмичењима остварили су само једну победу, уз три пораза и једна реми. У прошлом колу Ла Лиге поражени су од Кадиза у гостима са 2:0. Ова два тима састала су се у Супер купу Европе 2010. када је Атлетико славио са 2:0. Пре ове сезоне, одиграли су и један пријатељски меч 2018. када је Интер славио са 1:0. Ово ће им бити други међусобни окршај у Лиги шампиона.

Мадриђани су на претходна два меча код куће остварили две победе, док су фудбалери Интера од пораза у прошлогодишњем финалу Лиге шампиона од Ситија, у елитном друштво остварили четири победе и три ремија. Последњи пораз на гостујућем терену играчи Интера доживели у прошлој сезони, 21. маја у Напољу 3:1. Реванш меч осмине финала Лиге шампиона између Атлетика и Интера игра се у среду  од 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Коментатор утакмице је Немања Матић.

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи