Читај ми!

Ја волим Србију

Овонедељно издање омиљеног породичног квиза недељом увече на РТС 1, обележили су борбеношћу и такмичарским духом - такмичари, чланови Плавог и Црвеног тима.

Плави тим, предвођен харизматичним др Нелетом Карајлићем, ове недеље наступа у изузетном саставу: Неда Украден - једна од највећих звезда југословенске поп музике, затим храбри Слободан Максимовић - потпредседник ММА Савеза Србије и врхунски борац у лакој категорији. Трећа чланица тима је талентована певачица Јелена Влаховић.

С друге стране, Црвени тим капитена Ненада Окановића чини ништа мање спремна и за надметање у знању расположена екипа: Миле Илић - некадашњи НБА играч и аутор подкаста "Јао Миле", затим Биљана Сечивановић - афирмисана певачица народне музике и Микица Антонић, музичар и аутор.

Плави тим је ушао спреман у такмичење, захваљујући пре свега Нелетовим родбинским везама са такмичарком из његовог тима... Посебно су бриљирали у игри "Основна школа", где су показали да су дорасли сваком изазову. Захваљујући "специјалним везама" Плави су показали знање и на питање о стогодишњој историји Радио Београда.

Помоћ, додуше непланирану и неочекивану - имао је и Црвени тим: малена Лена, ћерка такмичара из овог тима, била је специјална гошћа у играма "Журка" и "Точак среће".

Да ли ће знање или срећа бити кључни за победу, сазнаћемо заједно у новој, узбудљивој епизоди квиза која је на програму у недељу увече од 21.00.

Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина а редитељ Дарко Камарит.

"Ја волим Србију" РТС 1, недеља 3. март, у 21.00 сат

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи