Читај ми!

Јутарњи прогам

Каква је ситуацијама са великим кашљем, малим богињама, вирусима? Очекујемо докторку Снежану Рсовац, пулмолога са Дечје клинике у Тиршовој

У прегелду Тема дана о томе зашто су грчке компаније добродошле у Србију, затим о протесту Срба у Косовској Митровици због укидања динара, о проблемима малих бензинских пумпи због увођења аграрних картица за дизел, о томе како се свет опростио од Дејана Милојевића и о бизниси који ове године носи назив "58. издање Супербоула". Гост је  Душан Стојаковић из Вечерњих новости.

Да ли је тачно да деца прво науче да певају, па проговоре? Какав је утицај музике на развој дечјег мозга? Зашто је важно да деца одрастају уз музику? Гледајте нас после пола 8.

Ротари Дистрикт код нас обележава 119. година од оснивања . Највећи број пројеката је усмерен на образовање младих, међународну сарадњу , оснаживање жена, као и на подршци једнакости, различитости и инклузији. О Ротари Интернационалу говори нам председник Гордон Мекинли после пола 9.

На данашњи дан, 2013. године, преминуо је Милоје Мића Орловић, новинар и уредник РТС-а, први водитељ Дневника Телевизије Београд.

Миришљави жбунови жалфије, расту у широком појасу Медитерана, али и у Сићевачкој клисури. Како се и за шта употребљава жалфија, откривамо у нашој сталној рубрици уторком "Тајна биља".

Наша музичка гошћа је Тијана Богићевић, која ће 18. фебруара одржати концерт у МТС дворани.

Уредник Душица Тасић

Водитељ Бојана Марковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи