Ја волим Србију

У овом издању квиза "Ја волим Србију" подсетићемо се, између осталог - ко је био Момчило Гаврић, у игри "Основна школа" обновићемо знање из хемије и географије али ћемо видети и на ком часу, пре много година нису били пажљиви наши такмичари. 

Пред нама је још једна узбудљива епизода једног од најгледанијих породичних квизова - "Ја волим Србију"! Такмичари подељени у два тима - познате личности из света глуме, спорта и уметности, показаће своје знање али и подсетити се славне историје српског народа, његове традиције и културе.

Плави тим, чији је капитен др Неле Карајлић, ове недеље чине: Ђорђе Стојковић - један од најпознатијих глумаца популарних серија на РТС-у, рукометашица Јелена Ерић Ракоњац - освајачица медаља на светским и европским првенствима, и доајен народне музике Радиша Урошевић.

Капитен црвеног тима, Ненад Окановић, позвао је овога пута у своју екипу: Тадију Качара - једног од најзначајнијих представника југословенског бокса, Злату Нуманагић - глумицу са богатим репертоаром филмских и позоришних улога и легенду народне музике - Миланчета Радосављевића.

Питања у игри "Точак" била су изазов за оба тима, али за једног од капитена није био проблем да приближно тачно одговори на питање: Колико је минута голман Партизана Младен Божовић успео да сачува своју мрежу? Највећи изазов за капитена црвеног тима било је представљање књиге о Тадији и Слободану Качару. Око чега су водили полемике, где су показали највише знања, око чега су се спорили, видећемо у недељу у 20.50 на Првом програму РТС-а.

Водитељка квиза "Ја волим Србију":  Драгана Косјерина

Редитељ: Дарко Камарит

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи