Читај ми!

Јутарњи програм

Више од 600 цркава у Србији у свом називу има Светог Николу. Тако је и дошло до познате узречице да данас 'пола Србије слави, а друга поливина иде у госте'. Зашто је Свети Никола најчешћа слава? О томе нам говори Светлана Митровић, етнограф.

У јеку сезоне празника и преједања, како сами да помогнемо својим крвним судовима? Која храна може да помогне?  Зашто је важна физичка активност?

Обично је период од Светог Николе до Српске Нове године, време када је потрошња струје у Србији највећа. Како је сада? И да ли је разрешено замешатељства око бугарске таксе на руски гас? Говорићемо и о тома да ли напади побуњеника на бродове у Црвеном мору утичу на светско тржиште нафтом. У Темама дана гост је Јелица Путниковић

О примени вештачке интелигенције у привреди и институцијама, где ће бити пре примењена, говори нам Наташа Павловић Бујас, председница Међународне асоцијације за односе са јавношћу за 2024. годину

Хуманитарна организација Сви за Космет и ове године, девети пут, организује акцију којом желе да обрадују малишане на Косову и Метохији. Како да се придружимо акцији?

Поводом 30 година каријере, у родном Чачку биће браћа Теофиловић. Зато ће са нама бити Радиша и Ратко.

Кантарион је биљка у коју наш народ има огромно поверење. Како се и за шта користи, а када је треба избегавати или узимати са опрезом откривамо у нашој редовној рубрици уторком Тајна биља.

На крају емисије, наш музички гост је Душан Страјнић, оснивач састава Страy Догг и нове супергрупе Охајо, поводом премијере спота за песму Сијам.

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Гордана Стијачић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи