Читај ми!

Јутарњи програм

Да ли се у ИТ сектору очекује даљи раст плата у 2024. години? Колико ИТ-ијеваца ради од куће?

О томе колико је важна одговорност за сваку изговорену реч у преизборној кампањи, зашто је Србија похваљена за борбу против дискриминације, да ли је расизам у Европи у порасту, у Темама дана говори нам Бранкица Јанковић, повереница за заштиту равноправности.

Прошло је тачно месец дана од напада Хамаса на Израел. У Европи и свету је присутан страх од могућих терористичких напада, који се често повезују са мигрантским кретањима са Блиског истока, пре свега Палестине, ка Европи. Има ли нових мигрантских путева? Очекујемо Радоша Ђуровића, директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила.

ОснаЖене је прва дигитална платформа женског бизниса у Србији и региону. Наша гошће биће Индира Попадић, осинивач платформе и добитница признања "Жена змај" за ову годину

Да ли је музичка школа још једна велика обавеза и да ли одузима деци доста времена после основне школе? Када дете треба да почне са свирањем неког инструмента?

Говоримо о снажној љубави која је спојила лепу, пожртвовану и храбру Немицу и Живојина Мишића, једног од највећих војсковођа у српској историји. Па... "Имате ли минут да о љубави причамо цео век"?


У земунском стонотениском клубу Младост, од прошлог викенда су бесплатне школице стоног тениса за децу. Иницијатор ове лепе акције је легендарни Александар Каракашевић, који ће бити и наш гост.

Гавез је биљка која ужива огромно поверење у народу, нарочито када се ради о зарастању сломљених костију и зацељивању спорозарастајућих рана. Како се правилно употребљава, а када га треба избегавати?

Група КАЛ, препознатљива по страственој музици и дубокој вези са ромском културом, објавила је нови сингл и спот "Астар Андро Дром." Неши су гости при крају емисије.

уредник Душица Тасић водитељ Бојана Марковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи