Читај ми!

Ја волим Србију

Шеста епизода квиза "Ја волим Србију" емитоваће се у недељу 22. октобра на Првом програму Радио-телевизије Србије од 20.55.

Као и до сада, шест познатих личности из света спорта, глуме и музике одмериће своје снаге, предвођени искусним капитенима. Такмичари су подељени у два тима. На челу плавог тима је др Неле Карајлић, док црвене и ове недеље предводи Ненад Окановић.

Уз носталгичне инсерте и шаренолике игре, присећамо се и откривамо занимљиве и мање познате податке о нашој земљи.

Смејаћемо се и дивити маестралним репликама Петра Краља, вратити се у време оснивања "Политике", нашег најдуговечнијег дневног листа, сетити се узбудљивих момената из наше спортске историје, али и научити понешто ново. Колико места за седење има у једној од највећих позоришних сала у Србији, колико тројки се родило 2021. у нашој земљи и колики је стваран значај хидроелектране Ђердап.

И ове недеље, добру атмосферу гарантује група Оља и Ширкан, која уживо изводи незаборавне нумере из наше традиционалне, али и популарне музичке историје.

Боје плавог тима бране: глумац Лазар Дубовац, Ана Штајдохар и прослављени аниматор и уредник емисија за децу - Предраг Вуковић Пеђолино.

Боје црвеног тима бране: Фронтмен групе "Освајачи", Звонко Пантовић – Чипи, глумица Тања Петровић и тениски тренер Дејан Којић.

Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.

Режију потписује Дарко Камарит.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи