Фудбал - ЛШ: Црвена звезда - Јанг Бојс

Фудбалери Црвене звезде од 21 час играју против Јанг Бојса утакмицу другог кола групе Г Лиге шампиона. Директан пренос меча са стадиона Рајко Митић можете пратити на Првом програму РТС-а, уз коментар Немање Матића.

Биће то пети међусобни окршај Звезде и Јанг Бојса, први у групној фази елитног надметања. Црвено-бели за сада имају једну победу, уз три нерешена исхода, од којих су свакако најзначајнији они у сезони 2019/20, када је Звезда управо у плеј офу елиминисала тим из престонице Швајцарске и обезбедила групну фазу. У Берну је било 2:2, док су у Београду црвено-бели одиграли 1:1 са прваком Швајцарске и тако ушли у елитно друштво.

Оба тима трећи пут играју у групној фази Лиге шампиона, и оба тима су на старту ове сезоне поражена. Звезда је на премијери изгубила у Манчестеру од Ситија са 3:1, док је екипа Јанг Бојса изгубила на свом стадиону од Лајпцига истим резултатом. Шампион Србије је тренутно на 43. месту на Уефиној ранг листи, док је Јанг Бојс на 49. позицији.

Улазница за овај меч готово да нема, што значи да ће се играти у сјајној атмосфери на стадиону Рајко Митић пред више од 50 000 гледалаца. Арбитар меча биће наставник веронауке из Глазгова, Вили Колум.

Црвена звезда игра своју 61. европску сезону, док је ово јубиларна 30. сезона на евро сцени за Јанг Бојс. Звезди ће ово бити 10. меч ове сезоне у свим надметањима, а за сада имају скор од шест победа, уз три пораза.

Са друге стране, Јанг Бојс је за разлику од Звезде која се директно пласирала у групну фазу, одиграо два сусрета у плеј офу Лиге шампиона где су елиминисали Макаби из Хаифе. Пред екипом Јанг Бојса је 12. меч ове сезоне у свим надметањима и за сада имају скор од 6 победа, уз три ремија и два пораза.

У другом мечу групе Г, Лајпциг такође од 21 сат дочекује Манчестер сити.

Директан пренос утакмице између Црвене звезде и Јанг Бојса можете пратити вечерас од 21 сат на РТС 1. Коментатор меча биће Немања Матић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи