недеља, 23. јул 2023, 12:38
Добра пракса
Добра искуства других у истим или сличним условима, агроеколошким, финансијским и тржишним могу бити вишеструко корисна. Шта други знају, како примењују и шта можемо да применимо у овој емисији Знања имања говоре:
Предраг Миличић, један од највећих произвођача јаја у региону - како се усвајају и примењују европски стандарди.
Коста и Маја Стевановић - каква је будућност произвођача занатског пива на овим просторима.
Мара Пупчевић - од прућа и плетења до предузетничког подухвата.
Марија Соћанац из Новог Села код Врњачке Бање - о Првој бразди која је води до светског такмичења орача у Летонији.
Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари