Читај ми!

Породични бизнис

Мали и средњи породични послови су важне карике у здравој економији сваке земље ако их воде или им доприносе жене и имају посебан шарм.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Гордана Глишић из села Шуме код Тополе - како меси награђен, домаћи хлеб, прерађује биолошки вредну храну и чува традицију.

Нада Јеремић из Љига - зашто је запечена лепиња привукла путнике, и шта је у Качареву јео патријарх српски господин Павле.

Милена Жутић фотограф, како сада у селу Липље гаји боровницу.

Ивана Мијаиловић из Чумића колико је њено знање и брата Милорада да допринесе завету које је породица дала прецима.

Милена Марковић професорка хармонике, да ли је хармонија суштина успеха у породици, послу и музици.

Сања Николић из Мрмоша код Трстеника може ли сир за гриловање да обогати понуду млекаре Милке.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом