Храном до здравља

Концепт од њиве до трпезе чини прехранбену безбедност кад дођу кризна времена.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Важно је да имамо довољно хране, да се не прекидају циклуси производње. Све говори да су робне резерве спремне, а залихе у маркетима гарантују сигурност. Ваља подржати сејаче пред пролећне радове и посебно произвођаче биолошки вредне хране - повртаре, воћаре и сточаре.

Јасно је да у борби са вирусом побеђују они који имају добар имунитет. Морамо да пазимо шта једемо да ојачамо организам. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Јован Миливојевић из Бојчинске колебе - зашто је важно да чувамо нашу генетику.

Милан Миленковић са ранча Јаблан из Сурдулице - како је пракса показала да је глистењак најбоља храна и заштита за биљке.

Небојша Стаменковић из Врања какве су могућности за производњу био хране и еко туризма.

Соња Лазаревић Костић зашто је укуснија храна ако се спрема на дрва.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом