Храном до здравља

Концепт од њиве до трпезе чини прехранбену безбедност кад дођу кризна времена.

Важно је да имамо довољно хране, да се не прекидају циклуси производње. Све говори да су робне резерве спремне, а залихе у маркетима гарантују сигурност. Ваља подржати сејаче пред пролећне радове и посебно произвођаче биолошки вредне хране - повртаре, воћаре и сточаре.

Јасно је да у борби са вирусом побеђују они који имају добар имунитет. Морамо да пазимо шта једемо да ојачамо организам. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Јован Миливојевић из Бојчинске колебе - зашто је важно да чувамо нашу генетику.

Милан Миленковић са ранча Јаблан из Сурдулице - како је пракса показала да је глистењак најбоља храна и заштита за биљке.

Небојша Стаменковић из Врања какве су могућности за производњу био хране и еко туризма.

Соња Лазаревић Костић зашто је укуснија храна ако се спрема на дрва.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње