Око: Вучић-Путин у четири ока

Састанак у најсложенијем тренутку

Двојица председника -Србије и Русије до сада су се сусрела 13 пута. Данашњи, за Александра Вучића је састанак у једном од најзначајнијих тренутака последњих година. У Кремљу, најпре у четити ока,а потом и са две делегације, мериће се свака реч и сваки политички потез, имајући у виду сложену ситуацију у земљи и нашем региону.

Теме разговора биће, пре свега, односи Београда и Приштине, инцидент у Газиводама и која су то решења за евентуално разграничење. Од председника Вучића сазнали смо да ће да тражи конкретну помоћ од Владимира Путина, али и да ће разговарати о могућности већих инвестиција Русије у Србији.

О односима Русије и Србије, конкретној подршци и могућем учествовању у дијалогу Београда и Приштине, стању у региону након референдума у Македонији и уочи избора у БиХ и новим инвестицијама из Москве, разговарамо у Оку.

Гости су: главна и одговоран уредница Спутњика Љубинка Милинчић, бивши дипломата Владислав Јовановић и сарадник у Центру за спољну политику Драган Ђукановић.

Из Москве, са састанка двојице председника, извештава новинар Бојан Бркић.

Емисију води и уређује Весна Дамјанић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи