Око: Давос - Tramp ante portas

Будућност односа Европе и Америке и каква је улога западног Балкана

После две деценије, амерички председник учествује на Светском економском форуму у Давосу. Доналд Тамп обратиће се пословним и политичким лидерима на затварању скупа.

Српска делегација такође учествује на скупу у Давосу, а економсти сматрају да је то прилика да се остваре "велики контакти о малом трошку". На маргинама Форума, председник Србије Александар Вучић сусрео са са председником Француске Емануелом Макроном, председником Пољске Анџејем Дудом, премијером Албаније Едијем Рамом, али и са представницима великих компанија. У којој мери такви сусрети доприносе инвестирању у Србији?

Председница Владе Србије Ана Брнабић предводи радну групу за миграције и границе у оквиру Нових лидера за Европу при Светском економском форуму и она је једини представник Србије и региона који предводи једну од група које су активне у оквиру Светског економског форума.

Каква су очекивања, а какви домети Светског економског форума?

Гости емисије Око: Милан Париводић, правник и стручњак за страна улагања и Радојка Николић, главни уредник магазина "Бизнис".

Из Давоса се јавља извештач РТС-а Весна Дамјанић, која разговара са председницом Владе Аном Брнабић.

Емисију води Драгана Игњић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи