Око интервју: Александар Вучић

О аеродрому "Никола Тесла", односима са Српском православном црквом, плановима за Косовo, путу у Европу и београдским изборима

Да ће и 2018. година бити политички занимљива најавио је и сам њен почетак. Прво је француска компанија Ванси "изнајмила" београдски аеродром у наредних 25 година за новац, који наговештава да би ово могао да буде један од најбољих економских послова ове деценије. Да ли је то баш тако? Шта ће донети француски концесионар а како ће држава да се заштити? И како ће се потрошити добијени новац?

Док је још аеродром био главна тема из Црне Горе се огласио митрополит црногорско приморски Амфилохије који је оптужио председника Србије Александра Вучића да његова политика "води издаји Србије и Косова" а да то није став Цркве показао је патријарх српски Иринеј који је у Бањалуци благословио борбу председника Србије за Косово и Метохију.

Осим о односима са Српском православном црквом и плановима за Космет тема разговора са Александром Вучићем биће и одлазак у Давос на Светски економски форум, могућност сусрета са Доналдом Трампом и очекивања од посете јапанског премијера Шинзоа Абеа.

Незаобилазна тема су и избори у Београду, који нас очекују у марту.

Интервју води: Горислав Папић

 

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи