Знање имање

Могу ли производња хране и очување природе бити део приче која води ка једном циљу: ка одрживој будућности?

Циркуларна економија значи да и отпад може бити ресурс, а отвара велико зелено поље, нова радна места и могућности. У овом издању у Бојчинској шуми бавимо се и значајем пошумљавања које држава планира да постави као приоритет у борби са климатским променама.

У недељи промоције укуса Италијанске кухиње са Етно сајма хране и пића подсећамо на потенцијал који носи српска традиција.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње