Знање имање

Банане у сред Свилајнца сведоче да се клима мења. И ми морамо у промене. Наравно - знањем.

У овом издању Знања имања у Природњачком центру учимо о настанку Земље и њеном богатству, у Пољопривредној школи - како у новим условима да обрађујемо земљиште и чувамо животиње, у домаћинству Тодоровић из Дубља сазнајемо пут до врхунске генетике, Димитријевићи из Грабовца препоручују цвеће које најбоље подноси високе температуре.

Уредница емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом