Oко интервју: Александар Вучић

О тензијама у региону, позицији у новој архитектури Европе, путу у Америку, односу са Русијом, стању српске економије, првим оценама његове друге Владе.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију интервјуа

Након повратка из Француске и дан пре путовања у Америку председник Владе Александар Вучић биће гост РТС-a. У Француској је разговарао са премијером Валсом; шта га чека у Америци? Откуд премијер Србије на конференцији Клинтон фондације?

Шта очекује од најављене посете Београду руског премијера Медведева; колико има истине у написима о интензивирању војне сарадње Србије и Русије?

Како гледа на регион; ко, према његовом мишљењу призива нестабилност у региону? Да ли ће политички слом Зорана Милановића смањити напетости са Хрватском или тензије тек предстоје? Како ће се Србија односити према референдуму у Републици Српској?

Где је место Србије у новој архитектури Европе? Хоће ли се Србија прикључити новој европској политици према мигрантима?

Какво је стање српске економије? Какве су прве оцене његове друге Владе и какав му је план за председничке изборе који морају да буду расписани за мање од шест месеци?

Разговор води: Горислав Папић

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи